Ny bok för juniorer

Skrivet av Styrelsemedlem 07.12.2017 - 18:29

 

Våghalsarna på seglingslägret är en fängslande och rolig berättelse om sex kompisars oförglömliga lägervecka. Boken presenterar grunderna i Optimistjollesegling och lägerliv för läsaren med lekfulla och åskådliga illustrationer. Boken introducerar läsaren i sporten och inspirerar till att pröva på segling.

”Om barnen skulle läsa boken innan de kom på en grundkurs i segling, fick de mycket mera ut av kursen.” – Författare och seglingsinstruktör Lissu Suursalmi

Den här hobbyboken presenterar med ett nytt grepp den utmanande seglingsterminologin och -begreppen för läsaren. Boken belyser också seglingens mångsidighet. I bokens berättelser behandlas på ett naturligt sätt även de rädslor och den tolerans som barnen känner.

”Berättelsen lämpar sig utmärkt som ett verk som ökar alla barns allmänbildning inom segling.” –

Boken rekommenderas för barn i lågstadieåldern som älskar roliga berättelser och underhållande illustrationer. Boken kan gott användas både av sjöbjörnar och landkrabbor, som reselektyr på segelbåten, stugan och stranden. Boken lämpar sig dessutom som läromedel som ökar kunskap i segling och rekommenderas som läsning på lågstadiet.

Våghalsarna på seglingsläger består av 64 sidor och är riktad till 7–12-åringar. Våghalsarna på seglingsläger är den första boken i serien. Boken är gjord i samarbete med Segling och Båtsport i Finland rf enligt föreningens undervisningsmodell.

Utnyttja förmånen för förhandsbeställningar. Via beställning genom ASS stöder du vår juniorverksamhet med 5,00 €  / bok.

Priset NU endast 25,- € inkl moms 10%, normalpris 29,95 €

Böckerna kommer att finnas på kansliet vecka 51

Intresserade kontakta kansliet så kommer vi överens när böckerna kan avhämtas.